Kultur og oplevelser

Kunst På Stele

Masser af kultur

Du kan både se film, høre koncerter og opleve kunst i Køges nye byområder. En biograf med seks sale, ungdomskulturhuset Tapperiet og en hel rute med kunst og kultur er blandt mulighederne for at få kulturelle oplevelser i området.

Der er også mange muligheder for at få lidt at spise eller drikke i området.

Biografen I Mørke
DSF9447

Restauranter og caféer

Gourmetmad, kaffe, take-away og søde sager. Der er god mulighed for at finde det hele i Køge. På Havnepladsen, i det nye stræde og i hele den gamle bydel finder du en lang række caféer og restauranter - og midt på Søndre Havn finder du den hyggelige kagecafé Le Jardin.

På Strædets hjemmeside kan du se en oversigt over spisesteder i Rådhusstræde og på Kulturtorvet - og Visit Køge præsenterer et udvalg af spisesteder i det øvrige Køge.

 

MG 9880
Gule Hal

Gule Hal er Søndre Havns kulturhal, som rummer mange forskellige aktiviteter og arrangementer.

Braunstein
Bryghuset Braunstein

Braunstein tilbyder oplevelser med specialøl og whisky – og Pakhuset er blevet et nyt samlingssted på kajen for borgere, foreninger og virksomheder.

DSC6456 Web
Biografen

Ud til det nye Kulturtorv ligger Køges biograf fra 2017.

Tapperiet
Tapperiet

Tapperiet er stedet, hvor unge fra Køge og oplandet mødes for at spille musik og deltage i koncerter, filmaftener, skate-konkurrencer og meget andet.

DSF3459
Kulturruten Tråden

Tråden er en udendørs kulturrute og vigtig livsnerve i Køge Kyst, som forbinder det historiske Køge med havet.

Havnescenen
Havnepladsen og Havnescenen

Når du bevæger dig mellem Køges bymidte og Søndre Havn, passerer du Havnepladsen. Her ligger en hel række af restauranter i det, som også kaldes "Køges Nyhavn", og midt på pladsen finder du en musikscene udformet som et skib.