Tapperiet

  • Tapperiet Tapperiet under H.M. Dronningens besøg i Køge den 28. maj 2019.
Tapperiet er stedet, hvor unge fra Køge og oplandet mødes for at spille musik og deltage i koncerter, filmaftener, skate-konkurrencer og meget andet.

Tapperiet har siden 2006 været Køge Kommunes ungdomskulturhus og byens største spillested. Den gamle tappehal emmer i dag af kultur, musik, optræden og aktiviteter af, for og med unge.

Her er et fuldt udstyret øvelokale, fællesspisning og forskellige tilbud til unge i dagtimerne, ligesom Tapperiet også er stedet for Ungdomsskolens mange undervisningshold.

Koncerter og events for alle

Hverdagsaktiviteterne er primært for de 13-25-årige, men når weekenden rammer med koncerter og events, er alle med billet hjerteligt velkommen. Du kan tjekke og få overblikket over kommende arrangementer på www.tapperiet.nu.

Du har også selv mulighed for at leje Tapperiets sal og café til egne arrangementer. Mange af de borger- og dialogmøder om byudvikling, som Køge Kyst har afholdt, har fundet sted på Tapperiet.

Græs på toppen

Du vil måske bemærke og undre dig over Tapperiets græsbeklædte tagkonstruktion. I 2014-2015 fik Tapperiet denne tagløsning, fordi det dæmper lyden så meget, at Tapperiet kan bevares som koncertsted midt i et boligområde. Samtidig danner konstruktionen en foyer, som giver mere plads til arrangementer.

Projektet med den græsbeklædte tagkonstruktion er tegnet af Vandkunsten og finansieret ligeligt af Køge Kommune, Køge Kyst og Realdania.