Dannebroge

Eksklusive ejerlejligheder med ugeneret kig mod Øresund
Billede2 Beskåret

Udsigt, altaner, fælles tagterrasser og dagslys

De eksklusive ejerlejligheder i Dannebroge får en attraktiv placering alleryderst på den maritime halvø med et ugeneret kig mod Øresund.

Ejendommen varierer i højde med en lavere bebyggelse, der møder byen, og giver et dejligt dagslys til alle boliger, og et luksuriøst havnetårn på 9 etager med store luksuslejligheder.

Som et fyrtårn står Dannebroge og spejder mod havet, og fra de rummelige tårnlejligheder kan beboerne nyde udsigten hele vejen rundt – både frem mod havet og tilbage mod byen.

Resten af ejendommens beboere kan også få del i den unikke udsigt fra flere fælles tagterrasser mod syd eller fra private altaner. Flere af lejlighederne får endda to altaner.

Dannebroge rummer desuden en daginstitution med legeplads i gården, caféliv, et Hverdagshus, hvor beboerne kan mødes og moderne work-boliger, hvori man får mulighed for at kombinere bolig og erhverv.

Dannebroge ventes indflytningsklar i februar 2026.

Soendre Kyst Aerial Nord Web

Inspireret af Køges søfartshistorie

PensionDanmark er bygherren bag Dannebroge, som er én af i alt fem karréer beliggende yderst på Søndre Havn. Alle fem karréer er opkaldt efter linjeskibe fra de berygtede søslag i Køge Bugt.

Kontakt for boligsøgende

Er du interesseret i at købe en bolig i Dannebroge? Skriv dig op til nyhedsbrevet fra Søndre Kyst eller kontakt Lokalbolig Køge.

Skriv dig op her
LokalBolig Køge Butik
LokalBolig Køge
Torvebyen 9, 4600 Køge koege@lokalbolig.dk Tlf. 56 63 03 39 / 26 14 03 39
Hvor finder jeg