Nu kan man skrive sig op til en lejebolig i Willes Have

  • Billed Koege 5
29 lejeboliger i nordenden af Køges Stationsområde er klar til indflytning i november. Interesserede kan skrive sig op som interesseret hos ejeren Nectar Invest og komme til åbent hus den 21. maj.

I nordenden af Rådhusstræde, blot et par hundrede meter fra Køge Station, er ”Willes Have” med tre lyse længebygninger i to og tre etager ved at tage form. Til november kan man flytte ind i en spritny lejebolig med den meget centrale placering.

- Her kommer 29 luksuslejligheder, udført i lækre materialer og med fælles tagterrasser og haveanlæg – og lejlighederne fra 1. sal og opefter får sydvendte altaner, fortæller asset manager Nicolai Bonde Greis fra Nectar Invest.

To til fire værelser

Lejlighederne varierer i størrelse fra 65 til 151 m2 og har to til fire værelser samt entré, bad og køkken. Otte af boligerne er i to etager, med loft til kip.

- Willes Have er et fint byggeri, der passer godt ind i omgivelserne, og der er ingen tvivl om, at det vil være attraktivt for mange at bo til leje i helt nye boliger med så god en beliggenhed i Køge, siger Køge Kysts projektdirektør Peter Kjølby.

Agat Ejendomme, som opfører boligerne for Nectar Invest, etablerer en parkeringskælder med 14 p-pladser for lejerne, og derudover reserveres 28 pladser i Strædets parkeringshus, som ligger lige ved siden af. Der bliver fri cykelparkering i forbindelse med bebyggelsen og depotrum i stueplan.

Åbent hus den 21. maj

Der bliver snart mulighed for ved selvsyn at se de nye lejligheder. Nectar Invest inviterer nemlig til åbent hus den 21. maj 2022.

Man kan tilmelde sig åbent hus eller skrive sig op som interesseret i de nye lejligheder ved at sende en mail til lejer@nectaram.com.

Sammenhæng med både ny og gammel by

Det nye boligbyggeri kommer til at afslutte det nye Rådhusstræde i nord. Arkitektonisk hænger det sammen med resten af Rådhusstræde, samtidig med at det understøtter den gamle bymidtes længestruktur, og boligerne trapper højdemæssigt ned fra p-huset mod de gamle byhuse nord for byggeriet.

Den nye bebyggelse er opkaldt efter en læge, fødselshjælper og øjenkirurg, Wilhelm Wille, som i starten af 1900-tallet opførte en villa på grunden til sig selv og sin praksis. Villaen er dog revet ned for mange år siden.

Læs mere om Willes Have her.

Besøg projekthjemmesiden Willeshave.dk.