Nu flytter beboerne ind i Engparken

  • Engparken Web Engparken på Søndre Havn. Foto: Rune Pedersen
I disse dage flytter de nye beboere ind i det niende boligbyggeri på Søndre Havn - Engparken. Bonava, som har overdraget bygningen til PFA, melder, at udlejningen er gået over al forventning.

Nu er der atter gang i flyttebilerne på Søndre Havn i Køge. De nye beboere indtager i disse dage deres spritnye boliger i et færdigudlejet Engparken.

- Vi er selv overraskede over, hvor godt det er gået med udlejningen. Til vores første åbent hus-arrangement skrev 132 sig op på interesselisten, og interessen er holdt så godt, at det hele stort set er udlejet. Det er gået over al forventning, siger projektudvikler Mai-Britt Hansen fra Bonava.

Bonava afleverede først på måneden den nye bygning til PFA Ejendomme som den anden af to karréer, som boligudvikleren har opført for PFA. Den første er Enggården, der stod færdig i marts i år. Begge karréer af tegnet af Danielsen Architecture men er meget forskellige i udformning og facadeudtryk.

- Vi er rigtig glade for, at der nu kommer liv i det niende boligbyggeri på Søndre Havn. Vi ønsker Engparkens beboere hjertelig velkommen til deres fine nye hus og til Søndre Havn. Med de 49 familieboliger i forskellige størrelser og 12 særligt seniorvenlige boliger er Engparken et godt bidrag til at skabe den mangfoldighed, som vi ønsker i bydelen, siger Køge Kysts projektdirektør Tove Skrumsager Frederiksen.

Ganske få ledige boliger

Boligerne i Enggården og Engparken er på 60-135 m2, fordelt på 1-5 værelses lejligheder, og de fleste af boligerne har havestykke eller altan.

Enggården og Engparken udgør ét samlet udlejningsprojekt. Der er i øjeblikket kun en enkelt ledig bolig tilbage i Enggården og et par enkelte genudlejninger i begge byggerier. Er man interesseret i at høre om disse, kan man kontakte LokalBolig Køge på tlf. 56 63 03 39 eller mail koege@lokalbolig.dk.

  • Engparken Altaner Web Altaner på Engparkens mørke facader. Foto: Rune Pedersen.
  • Vy over Søndre Havn og Køge Bugt - juni 2020 Søndre Havn med Engparken midt i forgrunden. Den hvide bygning i forgrunden til højre er søsterkarréen Enggården. Foto: Rune Pedersen.