Høring og borgermøde om Den Maritime Halvø

  • Den Maritime Halvø Udklip Den Maritime Halvø ligger på spidsen af Søndre Havn. Halvøen ejes af Køge Kommune.
Køge Kommune har sendt forslag til lokalplan for den Maritime Halvø i offentlig høring og inviterer til borgermøde den 15. marts.

Køge Kommune har sendt forslag til lokalplan 1103 – Den Maritime Halvø – et vandrelateret aktivitetsområde i offentlig høring. Høringen forløber i perioden 7. februar 2022 - 4. april 2022.

Køge Kommune inviterer til borgermøde:

Fysisk borgermøde den 15. marts 2022 kl. 19-20.30 i Rådhusets kantine

Lokalplan 1103 - ”Den Maritime Halvø” er udarbejdet med det formål at tilføre Søndre Havn rekreative områder til gavn for bydelen og hele Køge Kommune. I området udlægges der rammer for maritime funktioner af høj kvalitet, herunder byggeri af klubfaciliteter til nuværende og fremtidige brugere.

På borgermødet præsenteres lokalplanforslaget, og der bliver mulighed for at stille spørgsmål og komme med bemærkninger. Alle interesserede er velkomne!

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Helle Frederiksen, helle.frederiksen@koege.dk, tlf. 91 16 94 20, eller tmf@koege.dk.

Se mere

Find link til lokalplanforslaget og hold dig opdateret om borgermødet på Køge Kommunens hjemmeside her: Forslag til Lokalplan 1103 - Den Maritime Halvø - Køge Kommune (koege.dk)