Beboerne er flyttet ind i Strandparken

  • Stue Strandparken 2
Nu er der også kommet lys i lejlighederne i anden etape af DADES’ boligkompleks Strandparken på Søndre Havn. Her er det stadig muligt at få en lejebolig.

Den anden af DADES’ to boligkarréer på Køges Søndre Havn står nu færdig, og de nye beboere er i løbet af december og januar flyttet ind i hovedparten af de 65 lejeboliger i det nye byggeri.

Den hvide funkis-inspirerede bygning er den femte boligkarré, som er færdigbygget på Søndre Havn i Køge. Den ligger lige ved siden af DADES’ første byggeri ved navn Strandparken, som har været færdigt og indflyttet siden sommeren 2018.

Newsec, som håndterer projektet og hele udlejningen for DADES, glæder sig over at være nået denne milepæl.

- Rigtig mange glade og håbefulde lejere er nu flyttet ind i de i alt 130 boliger, som Newsec administrerer, drifter og udlejer i dette helt unikke udviklingsområde. Vi har hver uge mange besøgende, som overvejer Køge Kyst som deres næste bopæl. Det er stadig muligt at sikre sig en skøn lejebolig tæt ved by, vand og strand, så tøv ikke med at kontakte os, siger udlejningschef Lars Kirstein hos Newsec.

Der er 30 ledige lejeboliger tilbage i Strandparken, og alle interesserede er meget velkomne til at kontakte Newsec på mail boligudlejning@newsec.dk eller tlf. 45 26 01 02.

Boliger til alle familieformer

Karréen rummer 64 lejelejligheder på mellem 64 og 107 m2 fordelt på to til fire værelser. Udvalget af forskellige lejlighedsstørrelser skal dække behov hos både familier, unge og ældre - og enkelte af lejlighederne indrettet med særlig fokus på at være ældrevenlige.

Den nye karré i Strandparken indgår i hele den arkitektoniske mangfoldighed på Søndre Havn. Den er opført af Calum og tegnet af Schmidt Hammer Lassen Architects. Senest har den fået tilført et helt særligt kendetegn i form af et 120 m2 stort og meget farverigt kunstværk af Christian Schmidt-Rasmussen.

  • Strandparken 1 Og 2 Fra Third Cut Film Strandparken er DADES’ lejeboligkompleks med to arkitektonisk forskellige karréer – her det første Strandparken til venstre og det andet til højre.
  • Christian Schmidt Rasmussen Ved Kunstværk I Strandparken WEB Christian Schmidt-Rasmussen foran sit kunstværk i Strandparken.