Opsigelse af parkeringslicenser til Køge Kysts p-pladser

Se her, hvad du skal gøre, hvis du ønsker at opsige din parkeringslicens til Køge Kysts p-pladser, f.eks. i forbindelse med, at det fra den 1. september 2023 ikke længere er muligt at parkere med licens på Bag Haverne.

Månedslicenser kan altid opsiges med virkning til udgangen af den efterfølgende måned, og det har som følge af afskaffelsen af licensparkering på Bag Haverne også været muligt at opsige en årslicens på samme vilkår som månedslicensen frem til 1. oktober 2023.

Både EasyPark og City Parkeringsservice har sendt information med vejledning til alle med parkeringslicens til Køge Kysts p-pladser, hhv. pr. SMS og mail.

Se også vejledning her:

Licenser købt hos EasyPark

Har du købt parkeringslicens hos EasyPark, skal du skrive til info@easypark.net og oplyse, at du ønsker at opsige din licens til område 6410, samt bilens registreringsnummer og dit telefonnummer.

Licenser købt hos City Parkeringsservice

Har du købt en månedslicens hos City Parkeringsservice og ønsker at opsige den, skal du gøre det på din profil på www.MitCP.dk:

1. Log ind og vælg ”Lej P-plads”.
2. Vælg området ”Køge Kyst”
3. I bunden af siden vil det fremgå, hvilket køretøj der er tilknyttet din parkeringslicens samt mulighed for at opsige aftalen.

Har du købt en årslicens, som du ønsker at opsige, skal du skrive til udlejning@cityparkering.dk. Husk at oplyse den mail, du har tilknyttet din MitCP-profil.